Vanuit Ventures United B.V. worden specifieke activiteiten ontplooid op het terrein van plaagdierbestrijding, digitale identiteit, sign, internet of things, Leisure, zakelijke en facilitaire dienstverlening. Hiervoor wordt gewerkt met de volgende vijf merken.

PestWatcher is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op duurzaam plaagdiermanagement door de inzet van moderne internettechnologieën. Met intelligente sensoren en een interactief dashboard zijn plaagdieractiviteiten realtime te volgen. Plaagdierbestrijding is daardoor veel effectiever en efficiënter uit te voeren. In het digitale logboek liggen alle activiteiten vast, conform de nieuwe wetgeving. Met een (online) risicoanalyse en een gedegen Plan van Aanpak biedt PestWatcher een complete set diensten voor duurzaam plaagdiermanagement.

Wordt u ook zo moe van het aanmaken van een nieuw account op elke website, met allemaal verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden die u óf moet onthouden óf ergens veilig moet opslaan? Registreer u dan nu gratis bij OpenID provider Fidesque en al dit soort problemen behoren definitief tot het verleden.

The Internet of Things heeft een enorme potentie voor ondernemers om nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande technologie te verbeteren. Aan ideeën voor IoT is geen gebrek, maar ervaring om IoT-projecten succesvol te voltooien is schaars. Wij hebben die ervaring in huis, en de productiecapaciteit om een project van begin tot eind in te richten en succesvol te voltooien.

Sense for Success B.V. houdt zich bezig met bedenken, ontwikkelen, organiseren en het daadwerkelijk uitvoeren van bedrijfsevenementen en vrijetijdsactiviteiten.

Bent u niet in de gelegenheid om al uw huishoudelijke taken af te handelen? Schoonmaken, de tuin, iemand wegbrengen/ophalen, boodschappen doen, …? Wij maken er werk van! Welkom bij Tijdwinners! Wij winnen tijd voor u door deze taken uit uw handen te nemen zodat u uw aandacht kan richten op andere nog belangrijkere zaken zoals het gezin, familie, vrienden of toch ook gewoon uw eigen werk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Versturen

Gegevens

Heeft u een vraag voor ons? Laat het ons weten en wij doen er alles aan om u te helpen!

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens!